Waarom lijkt stoppen met roken zo moeilijk?

Wist je dat maar 5% van de ex-rokers die op wilskracht stoppen ook definitief gestopt blijft? Hoe vaak heb je zelf al een stoppoging ondernomen, een behandeling om te stoppen met roken ondergaan — met of zonder hulpmiddelen als lasertherapie, acupunctuur of nicotinekauwgom? Hoe kan het, dat er ook duizenden mensen zijn die wél succesvol stoppen? En gewoon hun nicotineverslaving overwinnen? Hebben zij misschien met hun rookverslaving afgerekend op een manier die wél werkt?

Dit is het: Je hebt je verslaving nog niet aangepakt!
En hierdoor is elke stoppoging gedoemd te mislukken. Let wel: Met of zonder hulpmiddelen! De reden dat je nog steeds rookt is omdat je niet weet hoe je je verslaving moet aanpakken. En jouw verslaving zit voornamelijk 'tussen de oren'! De geestelijke verslaving aan sigaretten is veel sterker dan de lichamelijke behoefte aan nicotine! Die is na een week niet roken namelijk al volledig uit het lichaam verdwenen.

Als je écht voorgoed een niet-roker wilt worden, dien je je verslaving van alle kanten te bekijken. En dus moet je aan de slag met zowel je lichamelijke als je geestelijke verslaving, op bewust én onbewust niveau. Dan pas kun je alle aspecten van het roken voordelen stoppen met roken loslaten.

Met het online NHC rookvrij programma heb je geen behoefte meer aan roken. Je zet de knop om, zonder wilskracht of strijd. Andere stopmethodes leren je om je behoefte aan roken te onderdrukken. Met behulp van het online NHC rookvrij programma maak je gebruik van je krachtigste onbewuste motivatie. Daarom is deze methode zo succesvol.

Het NHC Rookvrij programma van The New Health Company maakt gebruik van de meest effectieve psychologische technieken om verslavingen te ontkrachten (waaronder Hypnotherapie, Hypnose, NLP en cognitieve gedragstherapie). Je krijgt een volledig inzicht in hoe jouw rookverslaving werkt, waardoor je precies begrijpt waarom je tot nu toe niet kon stoppen. We gebruiken hypnose en hypnotherapie om vooral de onbewuste aspecten van je rookverslaving te veranderen, zodat je jezelf als het ware 'terug programmeert' naar de rookvrije staat van toen je nog niet rookte.

Wij zijn The New Health Company, de ontwikkelaars van het online NHC Rookvrij programma. Dit programma is gebaseerd op de bekende 1-op-1 Hypno2 methode, waarmee duizenden rokers in onze praktijken rookvrij zijn geworden. Steeds meer rokers willen thuis stoppen, zonder frustratie, strijd en onnodige gewichtstoename. Daarvoor is dit programma ontwikkeld: Om in 3 logische stappen gemakkelijk voorgoed je verslaving uit te doven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *